Serviciul ucrainean de securitate susţine că a prins agenţi ruşi care plănuiau uciderea lui Zelenski

Serviciul ucrainean de securitate (SBU) a declarat că a prins agenţi ruşi infiltraţi în serviciul de pază de stat care plănuiau asasinarea preşedintelui Volodimir Zelenski.

Agenţii ruşi ar fi urmărit uciderea şi a altor oficiali de la Kiev, relatează Reuters.

“Contraspionajul şi anchetatorii SBU au zădărnicit planurile FSB (Serviciul federal de securitate al Rusiei) de eliminare a preşedintelui Ucrainei şi a altor reprezentanţi ai conducerii militare şi politice de vârf”, a arătat SBU pe Telegram.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].