OpenAI va lansa un instrument pentru a detecta imaginile create de DALL-E 3

Compania susţinută de Microsoft a declarat că instrumentul a identificat corect imaginile create de DALL-E 3 în aproximativ 98% din timp în cadrul testelor interne şi poate gestiona modificări comune, cum ar fi compresia, decuparea şi schimbările de saturaţie, cu un impact minim, scrie agenţia Reuters.

Cu toate acestea, OpenAI a anunţat, în cadrul unei comunicări oficiale, că instrumentul nu a obţinut rezultate la fel de bune în cazul imaginilor care au suferit modificări mai ample.

Ca parte a eforturilor, OpenAI s-a alăturat, de asemenea, unui grup industrial care include Google, Microsoft şi Adobe şi intenţionează să ofere un standard care să ajute la urmărirea originii diferitelor medii, relevă Reuters.

Răspândirea conţinutului generat de inteligenţa artificială şi a conţinutului fals sunt din ce în ce mai mult folosite în India şi în alegerile din alte părţi ale lumii, inclusiv în SUA, Pakistan şi Indonezia.

OpenAI a declarat că se alătură Microsoft în lansarea unui fond de 2 milioane de dolari pentru ,,rezilienţă societală” pentru a sprijini educaţia în domeniul inteligenţei artificiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].