Bărbat din Mehedinţi, ucis de reptilele ţinute în casă. Şerpii au fost ridicaţi de poliţişti

Un bărbat de 36 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost găsit decedat în locuinţa sa în data de 1 mai. Cel mai probabil acesta a fost ucis de şerpii pe care îi ţinea în locuinţă.

„La identificarea preliminară s-a stabilit că în imobil se aflau 7 reptile, respectiv 3 vipere aparţinând familiei Vipera Ammodytes, 3 şerpi aparţinând familiilor Colubridae şi Anguidae şi un exemplar exotic de piton Constrictor, care se aflau în spaţii special amenajate ce au fost sigilate de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor”, spun poliţiştii.

Joi, 9 mai, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, cu sprijinul unui specialist biolog din cadrul Institutului de Biologie al Academiei Române, reprezentanţi ai DSVSA şi comisari ai Gărzii de Mediu Mehedinţi, sprijiniţi de jandarmi din cadrul IJJ Mehedinţi au ridicat mai multe reptile din locuinţa din Drobeta Turnu Severin.

Acestea au fost ridicate de specialiştii Institutului de Biologie al Academiei Române urmând să fie efectuate procedurile legale.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii la regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].