Gluma rostită de Regele Charles în timpul unei vizite la un colegiu militar

Regele Carol a glumit că i s-a permis „să iasă din cuşcă”, joi, în timp ce monarhul britanic a vizitat un colegiu de pregătire militară, în cadrul celui mai recent angajament al său de când a revenit la îndatoririle publice după diagnosticul de cancer, relatează Reuters.

„Îmi cer scuze că v-am luat prin surprindere, dar când a apărut această oportunitate şi mi s-a permis să ies din cuşca mea, am vrut să vin să văd”, le-a spus el soldaţilor în timp ce se întâlnea cu personalul şi familiile acestora la 3 Royal School Of Military Engineering din sudul Angliei.

Regele în vârstă de 75 de ani a fost „foarte încurajat” să revină la îndatoririle publice, a declarat Palatul Buckingham când şi-a reluat angajamentele la sfârşitul lunii trecute, în timp ce nepotul său Peter Phillips a declarat într-un interviu televizat că unchiul său a fost frustrat de ritmul recuperării sale.

Vizita a fost al doilea angajament al regelui în două zile, după ce miercuri a găzduit prima petrecere anuală în grădină la Palatul Buckingham.

Cu toate acestea, angajamentele regelui Charles au făcut imposibilă întâlnirea cu fiul său, prinţul Harry, care a mers în Marea Britanie săptămâna aceasta. Reprezentantul lui Harry a spus că o reîntâlnire între Charles şi fiul său înstrăinat „nu va fi posibilă din cauza programului plin al Majestăţii Sale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].