Atalanta conduce cu 2-0 pe Leverkusen la pauza finalei UEFA Europa League

Atalanta a jucat ofensiv din primele minute, Gianluca Scamacca ratând prima mare ocazie cu o lovitură de cap imprecisă de la 6 metri, după 8 minute de joc.

În minutul 12, Davide Zappacosta i-a pasat în careu lui Ademola Lookman, iar acesta a preluat şi trimis în plasă, deschizând scorul pentru italieni.

14 minute mai târziu, mingea respinsă a ajuns la picioarele lui Ademola Lookman, care a şutat puternic, pe jos, din afara careului, pentru golul de 2-0.

Grimaldo a fost aproape de a reduce din diferenţă, însă execuţia s-a uşor defectuoasă a fost reţinută de portarul advers, în minutul 35.

Partida arbitrată de Istvan Kovacs se joacă pe stadionul Aviva Stadium, din Dublin, în faţa a peste 51.000 de spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].