Swiatek trece în turul al treilea. Alte rezultate din ziua a patra a turneului feminin la Wimbledon

Croata Martic a presat-o pe poloneza numărul unu mondial în anumite momente, dar şi-a pierdut serviciul în finalul ambelor seturi.

Martic a avut nevoie de o pauză medicală îndelungată pentru o accidentare la spate în setul de deschidere.

Victoria lui Swiatek i-a extins actuala serie de succese la 21 de meciuri.

Swiatek o va înfrunta pe Yulia Putintseva în turul al treilea, jucătoarea din Kazahstan învingând-o pe cehoaica Katerina Siniakova, cap de serie numărul 27, cu 6-0, 4-6, 6-2, mai devreme, în ziua a patra.

Tot pe tabloul feminin, americanca Jessica Pegula, a cincea favorită, a devenit cea mai bine clasată victimă a turneului de simplu din acest an, fiind învinsă de numărul 42 mondial, Wang Xinyu.

Jucătoarea chineză s-a impus cu 6-4, 6-7 (7-9), 6-1 pe terenul trei şi a stabilit o întâlnire în turul al treilea cu britanica Harriet Dart.

Pegula a arătat într-o formă formidabilă pe iarbă, ajungând în finala de la Eastbourne şi câştigând primul tur la Wimbledon în doar 49 de minute.

Dar o mulţime de alţi capi de serie au înregistrat victorii dominante în două seturi, într-o zi afectată de vânt în sudul Londrei.

Ons Jabeur, vicecampioană la ultimele două Wimbledonuri, a învins-o pe americanca Robin Montgomery cu 6-1, 7-5.

Tunisiana, cap de serie numărul 10, o va întâlni în turul al treilea pe Elina Svitolina, cap de serie numărul 21, după ce ucraineanca a trecut de germana Jule Niemeier cu 6-3, 6-4.

Americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 11, a învins-o pe unguroaica Dalma Galfi cu 6-3, 6-4 şi o va întâlni în optimi pe Beatriz Haddad Maia, cap de serie numărul 20, după ce brazilianca a beneficiat de un walkover.

Madison Keys, sfertfinalistă anul trecut, a învins-o pe chinezoaica Wang Yafan cu 6-2, 6-2, în timp ce campioana din 2017 de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, a învins-o pe ucraineanca Daria Snigur cu 6-3, 6-0.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].