Fără surprize în Supercupa României. FCSB câştigă din nou trofeul după 11 ani

Supercupa României a adus faţă în faţă în deschiderea noului sezon al fotbalului românesc pe FCSB, campioana Superligii, şi Corvinul Hunedoara, în faţa a aproape 16 mii de spectatori.

FCSB a condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Miculescu, în minutul 21 şi s-a impus la final cu 3-0, prin reuşita noii achiziţii Ştefănescu (minutul 52) şi a lui

Corvinul a avut prima mare şansă de a marca, şutul lui Roger fiind parat cu emoţii de Vlad. Neacşa şi-a încercat şi el norocul cu un şut, inexact însă, înainte ca FCSB să deschidă scorul.

Alhassan a şutat din marginea careului, mingea fiind respinsă în faţă de portar. Miculescu a fost la locul potrivit şi a lovit mingea cu capul pentru 1-0.

Hunedorenii au jucat cu curaj şi au avut apoi marile ocazii ale reprizei, rând pe rând, Buş, Manolache, Iacob şi Neacşa ratând şanse importante de a egala.

FCSB a majorat diferenţa în debutul reprizei secunde, când Popa, un alt nou sosit în echipa campioană, l-a servit scurt pe Ştefănescu în careu, acesta şutând plasat, pe jos, pentru 2-0 şi pentru primul său gol pentru noua sa echipă.

Acelaşi Ştefănescu putea face dubla, singur faţă în faţă cu portarul Lefter, însă execuţia lui din poziţie centrală a fost trimisă direct în goalkeeperul hunedorenilor.

Dominarea teritorială a bucureştenilor s-a concretizat într-o nouă reuşită, a lui Luis Phelipe, care, la fel ca şi Miculescu, a profitat de o respingere a lui Lefter, după şutul lui Musi, şi a marcat la firul ierbii, pentru 3-0.

Ştefănescu închis meciul încercând o execuţie diferită, din nou faţă în faţă cu Lefter, de data aceasta şutând însă peste poarta hunedorenilor.

Ambele echipe se pregătesc să evolueze săptămâna viitoare în cupele europene, FCSB deplasându-se în San Marino, pentru întâlnirea de marţi cu Virtus, din Liga Campionilor, în timp ce Corvinul Hunedoara întâlneşte joi în Ungaria, pe Pacs, în preliminariile Europa League.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].