Mark Zuckerberg a fost pe val de Ziua Independenţei. Replică tăioasă primită de la Elon Musk

Cu ocazia zilei de 4 iulie – Ziua Independenţei în Statele Unite – CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a publicat un videoclip pe profilul său de Instagram.

Imaginea articolului Mark Zuckerberg a fost pe val de Ziua Independenţei. Cum i-a replicat Elon Musk

Marl Zuckerberg a fost pe val de Zilei Independenţei

În imagini, pe melodia lui Bruce Springsteen (Born in the USA), Mark „călăreşte” apa având la dispoziţie o placă de surf, în timp ce este îmbrăcat într-un costum negru elegant.

Şi, de parcă nu era suficient pentru a fi într-un echilibru instabil, ţine o cutie de bere într-o mână şi un steag al Americii în cealaltă. Videoclipul a devenit în scurt timp viral pe reţelele de socializare.

Elon Musk l-a distribuit pe platforma sa, X, dar a lansat un atac la colegul antreprenor: „Are curajul să facă toate astea, dar nu asta să mă provoace”.

Referirea este la meciul de MMA pe care CEO-ul Tesla i l-a propus lui Zuckerberg, acesta din urmă refuzând invitaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].