La loc comanda: se amână lucrările la Magistrala 6 de metrou din zona Clăbucet

Liniile de transport public vor circula normal, până la noi ordine.

Imaginea articolului La loc comanda: se amână lucrările la Magistrala 6 de metrou din zona Clăbucet

La loc comanda: se amână lucrările la Magistrala 6 de metrou din zona Clăbucet. Liniile de transport public vor circula normal

Lucrările de construire a Magistralei 6 de metrou, programate să înceapă la 6 iulie 2024 în zona terminalului „Clăbucet”, au fost amânate pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Totul se întâlmplă, anunţă autorităţile, deoarece firma desemnată să execute lucrările nu a obţinut încă avizele necesare.

Ca urmare, liniile de transport în comun din zona terminalului „Clăbucet”, anume tramvaiele 3, 24 şi 45, vor funcţiona în continuare pe traseele normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].