Incident, la parada de Ziua Naţională. Două persoane au încercat să forţeze filtrul jandarmilor din Piaţa Charles de Gaulle

Două persoane au încercat marţi să forţeze filtrul jandarmilor din zona Pieţei Charles de Gaulle, instituit cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Imaginea articolului Incident, la parada de Ziua Naţională. Două persoane au încercat să forţeze filtrul jandarmilor din Piaţa Charles de Gaulle

Două persoane au încercat să forţeze filtrul jandarmilor din Piaţa Charles de Gaulle

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Bucureşti, cele două persoane au încercat să treacă de panourile metalice amplasate de jandarmi în zona Pieţei Charles de Gaulle, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Naţionale a României.

„Li s-a pus în vedere că este un perimetru restricţionat, au insistat să intre, dar până la urmă au renunţat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, care a precizat că cele două persoane nu au fost sancţionate.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naţionale a României în municipiul Bucureşti este permisă cu participarea a cel mult 400 de persoane.

„Persoanele participante au fost stabilite de organizator, accesul pietonal şi rutier fiind temporar restricţionat în zona respectivă”, au transmis jandarmii, care le recomandă cetăţenilor să evite zonele aglomerate şi să respecte prevederile legale în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

<!–

–>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].