Ameninţare cu bombă la un mall din Capitală. Echipa pirotehnică a SRI a intervenit la faţa locului

O persoană a sunat, joi, la 112, şi a anunţat că într-un bancă din Bucureşti a fost plasată o bombă. Poliţia şi echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) se află la faţa locului şi fac verificări, anunţă SRI, într-o informare de presă.

Imaginea articolului Ameninţare cu bombă la un mall din Capitală. Echipa pirotehnică a SRI a intervenit la faţa locului

Ameninţare cu bomba la un mall din Capitală. Echipa pirotehnică a SRI a intervenit la faţa locului

Potrivit informării SRI, a fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în Bucureşti.

„Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii şi Poliţia derulează în acest moment investigaţiile specifice pe linia de competenţă”, anunţă SRI.

Poliţia Capitalei anunţă că la 112 a sunat un bărbat şi a spus că în mall-ul din Sectorul 2 se află dispozitivul explozibil.

„La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 8 şi Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locaţie, precum şi la restricţionarea traficului”, anunţă Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *