A ignorat sfatul medicilor, nu s-a auto-izolat, dar a mers la un concert. Peste doar 3 zile a devenit primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire

Caz incredibil în Statele Unite. Un bărbat care avea simptome de coronavirus a refuzat auto-izolarea sugerată de medici şi a mers la o petrecere. Avea să devină primul caz confirmat de coronavirus din regiunea New Hampshire.

Imaginea articolului A ignorat sfatul medicilor, nu s-a auto-izolat, dar a mers la un concert. Peste doar 3 zile a devenit primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire

A ignorat sfatul medicilor, nu s-a auto-izolat, dar a mers la un concert. Peste doar 3 zile a devenit primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire

Un angajat al Centrului Medical Dartmouth-Hitchcock din New Hampshire a prezentat simptome care i-au dus pe medici cu gândul la o infecţie cu coronavirus. Medicul care l-a consultat i-a recomandat acestuia auto-izolarea, însă bărbatul a ignorat sfatul medicului. În schimb, a ales să meargă la un concert, într-un loc extrem de aglomerat.

Peste doar trei zile, bărbatul avea să devină primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire, informează The Independent. Al doilea caz a fost confirmat la scurt timp şi este o persoană care a stat foarte aproape de bărbat, la acel concert.

”Individul se conformează acum”, a declarat pentru The Independent Jake Leon, directorul de comunicare pentru Departamentul de Sănătate din New Hampshire.

Bărbatul a mers la un concert susţinut într-un campus, iar oficialii Colegiului Dartmouth au trimis o înştiinţare studenţilor care au fost prezenţi la eveniment să nu intre în panică. De asemenea, a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate numărul persoanelor cu care a intrat în contact respectivul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *