Vatican a raportat primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus. Anunţul vine la doar câteva zile după ce Papa Francisc a fost testat negativ

Vatican a raportat primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus, la doar câteva zile după ce Papa Francisc a fost testat negativ.

Imaginea articolului Vatican a raportat primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus. Anunţul vine la doar câteva zile după ce Papa Francisc a fost testat negativ

Vatican a raportat primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus. Anunţul vine la doar câteva zile după ce Papa Francisc a fost testat negativ

Matteo Bruni, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, a confirmat pentru DailyMail că Vatican City are un prim caz de coronavirus. Vatican City are o populaţie de 1.000 de rezidenţi, iar autorităţile au informat deja serviciile medicale italiene.

Serviciile de ambulatoriu din clinicile Vaticanului au fost suspendate, în timp ce zonele sunt igienizate, dar serviciile de urgenţă vor continua să funcţioneze, a adăugat el.

Suveranul Pontif, în vârstă de 83 de ani, a fost testat pentru coronavirus iar rezultatul a fost negativ. Totuşi, Papa Francisc şi-a anulat evenimentele publice de săptămâna trecută pe fondul unei stări generale de indispoziţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *