România debutează cu o remiză în preliminariile EURO 2022 la futsal

Echipa de futsal a României a început joi campania de calificare la turneul final EURO 2022 în compania reprezentativei Serbiei, echipă clasată pe locul 7 la ultima ediţie a mondialului de futsal.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, un rezultat echitabil, în condiţiile în care sârbii sunt favoriţi la câştigarea grupei a 4-a
preliminare, în care se mai află reprezentativele Bosniei şi Herţegovinei şi cea a Macedoniei de Nord.

România a deschis scorul prin Felipe Oliveira în minutul 3, dar sârbii au egalat şi apoi au preluat conducerea prin golurile lui Rakic (min. 10) şi Tomic (min. 12).

Savio Valadares a restabilit egalitatea pentru România, în minutul 20, după care cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze, nelipsind însă ocaziile de poartă.

În celălalt meci al grupei, Bosnia şi Herţegovina a învins Macedonia de Nord cu 2-1 şi conduce grupa după prima rundă.
România va juca următorul meci pe 3 februarie, în deplasare cu Macedonia de Nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].