Salvamont Vrancea a realizat o nouă hartă a Munţilor Vrancei

Salvamont Vrancea a realizat o nouă hartă a Munţilor Vrancei, care acoperă aproximativ 2.000 kilometri pătraţi şi care va fi extrem de utilă pentru turişti.

Imaginea articolului Salvamont Vrancea a realizat o nouă hartă a Munţilor Vrancei

Sursa foto: Facebook/Salvamont Vrancea

Harta realizată de salvamontişti cuprinde Munţii Vrancei, Munţii Breţcului şi o parte din Penteleu, având ca repere la nord Pasul Oituz, la vest Covasna, la sud localitatea Vintileasca şi Vârful Penteleu, iar la est localităţile Nistoreşti, Vrâncioaia şi Nereju.

Harta este însoţită de o serie de sfaturi pentru turiştii care merg în zonele sălbatice.

„Recomandările Salvamont sunt foarte clare pentru doritorii de drumeţii: Munţii Vrancei sunt foarte sălbatici şi izolaţi, drumurile forestiere sunt greu accesibile, semnal la telefon există doar în zonele înalte, iar animalele sălbatice sunt la tot pasul. De aceea este nevoie de o informare corectă şi completă cu privire la traseul pe care doriţi să-l abordaţi ca turişti, iar echipamentul trebuie să fie corespunzător”, au explicat reprezentanţii Salvamont Vrancea.

Turiştii sunt îndemnaţi să solicite sprijinul Salvamont Vrancea dacă au probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].