Un medic din Ploieşti, ironii la adresa protestatarilor: Partikip…Jos Covidu’!

Bogdan Cristian Nica a scris un mesaj pe Facebook în care arată că la spital sunt din ce în ce mai multe cazuri grave. Asta în timp ce protestatarii solicită anularea restricţiilor.

În mod ironic, medicul ploieştean le transmite oamenilor din stradă că li s-ar alătura, dar că, ghinion, tot masca şi vaccinul reprezintă soluţia la criza provocata de coronavirus.

„La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky…Eu?…tot la birou, la spital…mulţi internaţi, cu probleme grave…şi voi, tot la proteste??? Partikip…Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin….ghinion”, a scris medicul pe Facebook.

În judeţul Prahova rata de infectare cu virusul SARS CoV-2 este în creştere. Oraşele Ploieşti şi Sinaia sunt în scenariul roşu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].