Carles Puigdemont a fost eliberat din închisoare: „Spania nu pierde niciodată ocazia să se facă de râs”

Carles Puigdemont redevine liber, fără nicio măsură de condiţionare, şi râde de Spania.

Arestat joi seară pe aeroportul Alghero, tocmai debarcat dintr-un zbor din Belgia, fostul preşedinte al Cataloniei a petrecut noaptea în închisoarea Bancali din Sassari, iar aseară a participat la şedinţa de validare a măsurii arestării, care a avut loc pe baza unui mandat internaţional solicitat de sistemul judiciar spaniol.

Dar Curtea de Apel Sassari a decis eliberarea sa fără restricţii: liderul catalan este, prin urmare, liber să părăsească Italia, în ciuda audierii pentru a decide extrădarea în Spania, care a fost stabilită pentru 4 octombrie.

Dacă el nu apare şi nici măcar nu se află pe teritoriul italian, aşa cum este probabil, instanţa va trebui să respingă cazul. „Spania nu pierde niciodată ocazia de a părea ridicol!”, A scris pe Twitter Puigdemont imediat ce a fost eliberat din închisoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].