Preşedintele Eurogrup, despre situaţia economică: Suntem ca în perioadele de război

Imaginea articolului Preşedintele Eurogrup, despre situaţia economică: Suntem ca în perioadele de război

Preşedintele Eurogrup, despre situaţia economică: Suntem ca în perioadele de război

Mario Centeno, preşedintele Eurogrup, a atras atenţia că restricţiile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirsului generează o situaţie comparabilă cu cea din război în ţările zonei euro.

„Măsurile de izolare forţată aduc economiile noastre într-o situaţie comparabilă cu cea a unui război”, a declarat Mario Centeno, citat de cotidianul Le Parisien.

„Ştim că epidemia de coronavirus nu a atins încă vârful. Nu trebuie să ne ascundem feţele”, a afirmat Mario Centeno, preşedintele Eurogrup şi al Consiliului guvernatorilor Mecanismului European de Stabilitate.

Mario Centeno a făcut aceste declaraţii înaintea unei videoconferinţe a miniştrilor de Finanţe din statele membre ale Uniunii Europene pe tema măsurilor de atenuare a efectelor epidemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!



Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *