Cazul George Floyd. Poliţistul acuzat de ucidere a făcut apel la condamnare

Imaginea articolului Cazul George Floyd. Poliţistul acuzat de ucidere a făcut apel la condamnare

George Floyd, stânga, şi poliţistul acuzat de ucidere sa

Fostul poliţist din Minneapolis, acuzat de uciderea lui George Floyd, este nemulţumit de sentinţa primită. Derek Chauvin pune la îndoială capacitatea juriului şi judecătorului care l-au condamnat.

În iunie, fostul poliţist a primit 22 de ani de închisoare după ce judecătorul Peter Cahill a fost de acord cu procurorii că au existat factori agravanţi în moartea lui George Floyd.

Chauvin îl acuză pe judecător şi pe juraţi că nu au fost capabili să gestioneze corect gravitatea faptelor pentru că ar fi fost influenţaţi de presiunea publică.

Însă, problemele fostului poliţist nu se opresc doar la condamnare. Rămas fără bani, acesta nu îşi permite un avocat şi speră să primească unul din oficiu, pentru a-i reprezenta cauza la apel, relatează The Independent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].