Dacian Cioloş: USR PLUS este dispus să voteze moţiunea PSD, ca să scape de Florin Cîţu

Imaginea articolului Dacian Cioloş: USR PLUS este dispus să voteze moţiunea PSD, ca să scape de Florin Cîţu

Dacian Cioloş: USR PLUS este dispus să voteze moţiunea PSD, ca să scape de Florin Cîţu

„Votăm orice moţiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîţu, care este terminat ca premier. El se comportă ca şi cum ar avea majoritate în Parlament, pune condiţii. Îi reamintesc că nu a câştigat alegerile, care să-i permită să invită partide la guvernare”, a spus co-preşedintele USR PLUS, într-un interviu pentru B1 TV.

Cioloş mai spune că Florin Cîţu „a dus campania de vaccinare în gard” şi că „şi-a cumpărat funcţia (n. red. – de preşedinte) în partid cu PNDL-ul”.

„Există o posibilitate să nu votăm moţiunea. PNL să retragă sprijinul politic al lui Cîţu şi să propună un premier care să formeze o coaliţie şi să aibă încrederea partenerilor”, a concluzionat Dacian Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].