Marcel Ciolacu, după incendiul de la Constanţa: Criminali! Asta sunteţi

Miniştrii Sănătăţii Tătaru, Voiculescu şi Mihăilă, plus premierul Cîţu, sunt principalii vinovaţi aceste drame, afirmă Marcel Ciolacu, după incendiu de la Constanţa: „12 incendii şi 32 de decese în spitalele de la Pt. Neamţ, Socola, Balş şi Constanţa – toate în guvernarea Dreptei”.

Imaginea articolului Marcel Ciolacu, după incendiul de la Constanţa: Criminali! Asta sunteţi

Marcel Ciolacu, după incendiul de la Constanţa: Criminali! Asta sunteţi

„Criminali! Asta sunteţi! De când aţi fost puşi de Iohannis la conducerea României aţi ştiut doar să daţi din gură, doar să aruncaţi responsabilitatea pe alţii, doar să promiteţi iluzii. Nimic concret! 12 incendii şi 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamţ, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balş şi, acum, Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa- toate în guvernarea Dreptei”, transmite Marcel Ciolacu.

El afirmă că miniştrii PNL şi USR ai Sănătăţii Tătaru, Voiculescu şi Mihăila, plus premierul Cîţu sunt principalii vinovaţi pentru aceste drame.

„Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL şi USR, v-aţi certat pe bani şi pe funcţii”, conchide liderul PSD.

9 oameni au murit în incendiul din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă.

Secţia ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa a luat foc vineri dimineaţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].