Bill Clinton a părăsit spitalul după ce a stat internat cinci nopţi. Ce probleme de sănătate are fostul preşedinte american

Fostul preşedinte american, Bill Clinton, a fost externat din spital, după ce marţi s-a prezentat cu o infecţie de sânge. Clinton, în vârstă de 75 de ani, va continua tratamentul la casa sa din New York, unde va fi monitorizat de o echipă medicală.

“Domnul Clinton a fost externat astăzi de la Centrul Medical UC Irvine. Febra şi numărul de celule albe din sânge sunt în parametrii normali. Îi vom monitoriza, în continuare, starea de sănătate la reşedinţa sa din New York, unde îi va fi administrat un tratament pe bază de antibiotice. În numele tuturor celor de la UC Irvine Medical Center, am fost onoraţi că l-am tratat şi vom continua să îi monitorizăm progresul”, a declarat într-un comunicat, dr. Alpesh N. Amin, directorul spitalului.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].