Eriksen se întoarce în lumea fotbalului. Cu ce echipă a semnat

Christian Eriksen va reveni în teren după o lungă absenţă. Mijlocaşul danez a semnat cu echipa londoneză Brentford, ocupanta locului 14 în Premier League.

Fotbalistul a suferit un stop cardiac pe teren în timp ce juca pentru Danemarca la Euro 2020 şi acum are implantat un defibrilator care reglează impulsurile inimii.

Eriksen, în vârstă de 29 de ani, şi-a văzut contractul încheiat cu Inter Milano, deoarece campionatul italian de fotbal nu permite implanturile pe cord.

Astfel de limitări nu există în Premier League, ceea ce i-a permis danezului să se întoarcă în Anglia, unde a petrecut aproape şapte sezoane cu Tottenham.

Antrenorul lui Brenford, Thomas Frank este încâtat de noul transfer.

“Christian are capacitatea de a dicta jocul. El poate găsi pasele potrivite şi este o ameninţare pentru orice portar. Mă aştept să aibă un cuvânt de spus în vestiar şi să dea randament pe teren”, a declarat Thomas Frank.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].