COVID-19. Cum reuşeşte Germania să aibă puţine victime. Merkel interzice adunările de mai mult de două persoane

Imaginea articolului COVID-19. Cum reuşeşte Germania să aibă puţine victime

Cum reuşeşte Germania să aibă puţine victime

Germania este ţara cu cele mai puţine victime raportate la numărul de îmbolnăviri cu coronavirus. Media pierderilor umane este 0,3% de peste 10 ori mai puţin decât raporteaza Italia, ţara cea mai lovită de coronavirus.

Carlo Signorelli, epidemiolog la Milano, spune că diferenţa uriasă  este dată de felul în care Germania raportează cazurile. Astfel, nemţii nu iau în calcul afecţiunile anterioare ale pacienţilor şi numară doar victimele care anterior îmbolnăvirii cu coronavirus erau sănătoase. Italienii, francezii şi spaniolii adună la bilanţ toate cazurile.

De exemplu, un bolnav de inimă răpus de virus, este anunţat ca victimă a coronavirusului de italieni, în vreme ce germanii îl trec la categoria victimelor bolii de inimă

Angela Merkel care a intrat în izolare la domiciliu duminică după ce a intrat în contact cu un medic bolnav de COVID-19 a anunţat cu puţin timp înainte noi măsuri dure pentru a reduce contactul între persoane. Pentru a evita răspândirea bolii, cancelarul german a anunţat o interdicţie de contact, nu o carantină naţională. Practic sunt interzise adunările de mai mult de două persoane în Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *