Docherii britanici au refuzat să primească în port o navă care transporta gaz din Rusia

Docherii britanici au refuzat să descarce o navă care transporta gaz din Rusia în semn de protest faţă de războiul din Ucraina, iar vaporul a fost nevoit să caute alt port, a anunţat The Guardian.

Incidentul s-a produs vineri în districtul Kent. Vaporul cisternă trebuia să ajungă în port dimineaţa, dar docherii au anunţat că refuză să transfere gazul în semn de protest faţă de războiul purtat de Rusia în Ucraina. Ca urmare, nava a fost nevoită să-şi schimbe direcţia.

În prezent, în porturile din Marea Britanie sunt mai multe nave cu petrol şi gaz din Rusia. Totuşi, compania care operează portul din Kent a anunţat că nu mai sunt aşteptate şi alte transporturi.

Totodată, reprezentanţii companiei au solicitat autorităţilor să extindă restricţiile privind bunurile care vin din Rusia, astfel încât acestea să nu mai poată fi livrate cu vapoare din alte ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].