Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, 638 sunt doar din Suceava / Luni seară a devenit primul oraş din România intrat în carantină

Imaginea articolului Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, 638 sunt doar din Suceava / Luni seară a devenit primul oraş din România intrat în carantină

Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, 638 sunt doar din Suceava / Luni seară a devenit primul oraş din România intrat în carantină

Din totalul de 2245 de cazuri pozitive pentru coronavirus, 638 sunt doar din Suceava, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. 

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni seara că prin ordonanţa militară nr. 6 se instituie carantina asupra oraşului Suceava şi a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Procurorii au deschis şi un dosar penal după ce au fost semnalate mai multe nereguli la spitalul din Suceava, unde un număr mare de medici şi pacienţi au fost confirmaţi pozitiv. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *