După Turcia, şi Pakistan închide graniţele cu Iran. Cel mai mare bilanţ în afara Chinei

Imaginea articolului După Turcia, şi Pakistan închide graniţele cu Iran. Cel mai mare bilanţ în afara Chinei

După Turcia, şi Pakistan închide graniţele cu Iran. Cel mai mare bilanţ în afara Chinei

Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspândire a coronavirusului, după ce autorităţile iraniene au raportat mai multe cazuri şi decese, a declarat duminică Ziaullah Langove, ministrul de Interne provinciei Balochistan, pentru CNN.

Autorităţile din Pakistan au pregătit un spital cort cu 100 de paturi la graniţa cu Iran unde vor fi gestionate posibile situaţii de urgenţă.

Graniţa între Pakistan şi Iran se întinde pe o lungime de 900 de kilometri.

Turcia îşi va închide graniţa cu Iran, ca o măsură de precauţie care să stopeze posibila răspândire a noului coronavirus, a anunţat duminică ministrul Sănătăţii Fahrettin Koca, scrie The Guardian. Autostrăzile şi liniile de căi ferate vor fi închise la ora locală 5.00.

Zborurile spre Iran vor fi suspendate, le-a mai spus Fahrettin Koca reporterilor.

Măsură vine după ce au fost raportate 43 de cazuri de îmbolnăviri în Iran şi opt decese, cel mai mare bilanţ în afara Chinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *