Ascultă SMART RADIO | Blue Ivy Carter a câştigat la 8 ani primul ei premiu important pentru colaborarea cu mama sa, Beyoncé

Blue Ivy Carter a câştigat primul ei premiu important pentru colaborarea cu Beyoncé, arată Smart on Trend păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlistul zilei.

Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Blue Ivy Carter a câştigat la 8 ani primul ei premiu important pentru colaborarea cu mama sa, Beyoncé

Ascultă SMART RADIO | Blue Ivy Carter a câştigat la 8 ani primul ei premiu important pentru colaborarea cu mama sa, Beyoncé

Blue Ivy Carter calcă pe urmele mamei şi tatălui său în lumea artistică. Tânăra, în vârstă de 8 ani a primit primul premiu important, la cea de-a 51-a ediţie a Premiilor NAACP Image.

Alături de mama sa a primit distincţia Outstanding Duo, Group or Collaboration pentru “Brown Skin Girl”. Cele două au colaborat cu SAINt JHN şi WizKiD pentru albumul din 2019 ”The Lion King: The Gift”.

Cântecele de pe album sunt inspirate de varianta recentă a peliculei clasice lansate de Disney. “Brown Skin Girl” a devenit prima piescă cu care Blue Ivy ajunge în topul Hot 100 Billboard.

Bunica tinerei artiste, Tina Lawson, a distribuit o fotografie a premiantei pe Instagram notând: “Bunica e atât de mândră de tine”. “Tu le oferi o voce tuturor fetiţelor de culoare”, a spus femeia.

Blue Ivy Carter s-a născut pe 7 ianuarie 2012 şi este fiica cuplului format din Beyoncé şi Jay Z.

Piesele interpretate de Blue Ivy Carter se aud la Smart On Trend. Playlistul poate fi auzit aici https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *