Premierul Marcel Ciolacu s-a dus la fast-food şi a comandat dublu cheeseburger

Premierul Marcel Ciolacu s-a dus la fast-food şi a comandat dublu cheeseburger

Vizita a fost filmată, iar imaginile au fost prezentate pe reţelele de socializare.

„Am răspuns afirmativ la invitaţia lui Lucian Florea de a încerca Fryday” a spus Marcel Ciolacu.

„Nu am crezut că o să daţi curs invitaţiei”, i-a răspuns antreprenorul Lucian Florea.

„Te-ai luat de mine pe Tik Tok”, a explicat premierul care a comandat un dublu cheeseburger şi Ketchup şi a avertizat că marile reţele din străinătate vor avea probleme cu reţeaua fondată de antreprenorul din Suceava.

Marcel Ciolacu a plătit cu cardul virtual de pe telefonul mobil. Ulterior, el a mâncat la una dintre mesele localului şi a aflat că pentru cheeseburger s-a folosit carne din Botoşani.

„Succes şi sper să te dezvolţi în acelaşi ritm de acum încolo”, a spus Ciolacu la plecare.

Pe parcursul vizitei la fast-food, Marcel Ciolacu a purtat un tricou negru inscripţionat cu mesajul „Onoare, respect, predictibilitate”. Mesajul reprezintă o ironie la adresa colegului de alianţă, liberalul Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].