Agenţia Naţională pentru Sport: Finală şi semifinală europeană la Linz pentru Bernadette Szocs

Agenţia Naţională pentru Sport: Finală şi semifinală europeană la Linz pentru Bernadette Szocs

Agenţia Naţională pentru Sport anunţă că duminică, de la ora 16:30, România se pregăteşte pentru o finală spectaculoasă la Campionatul European Individual 2024. Bernadette Szocs şi partenera sa, Sofia Polcanova (Austria), vor lupta pentru a-şi apăra titlul continental la tenis de masă, în proba de dublu feminin.

„În semifinale, Bernadette şi Sofia au învins perechea Izabela Lupulesku/Sabina Surjan (Serbia), într-un meci plin de răsturnări de situaţie. După ce au pierdut primul set, au revenit puternic şi s-au impus cu 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3). Acum sunt gata să dea totul în finala împotriva perechii Hana Matelova (Cehia)/Barbora Balazova (Slovacia)”, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Bernadette Szocs continuă şi în proba de simplu, calificându-se în semifinale după ce, în sferturi, s-a impus cu 4-2 în faţa sportivei Charlotte Lutz (Franţa), urmând să joace împotriva Mariei Xiao (Spania).

„Odată cu calificarea în semifinala care îi garantează bronzul, Bernadette îşi îndeplineşte şi un vis, aceasta fiind prima medalie pentru ea, în proba de simplu, la un Campionat European de seniori”, a adăugat Agenţia Naţională pentru Sport.

Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au părăsit competiţia de simplu. Elizabeta a fost aproape de un rezultat mare împotriva Sabinei Winter (Germania), într-un meci extrem de disputat, dar a pierdut la limită cu 3-4. Andreea Dragoman, deşi a luptat din greu, a cedat în faţa favoritei 3, Jia Nan Yuan (Franţa), cu scorul de 0-4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].