Atacurile aeriene nocturne ale ruşilor au vizat Kievul, regiunea Liov şi oraşul Krivoi Rog

Atacurile aeriene nocturne ale ruşilor au vizat Kievul, regiunea Liov şi oraşul Krivoi Rog

Ruşii au lansat peste noapte mai multe atacuri aeriene asupra Ucrainei, inclusiv asupra capitalei Kiev. Alarma aeriană a pornit de două ori şi a sunat timp de trei ore, în total, potrivit Reuters. Nu au fost anunţate victime şi distrugeri.

Ministerul de Interne al Ucrainei a anunţat pe Telegram că loviturile Rusiei au vizat şi oraşul Krivoi Rog, aflat la aproximativ 400 km sud-est de Kiev. Acolo au fost rănite 17 persoane, inclusiv un salvator. Opt dintre răniţi au fost internaţi la spital.

Ministerul a transmis că o clădire a administraţiei oraşului a fost parţial distrusă şi mai multe clădiri rezidenţiale şi maşini au fost avariate. Un incendiu a deteriorat echipamentele serviciilor de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].