Alegeri Moldova. Maia Sandu în miez de noapte: "Grupări criminale, împreună cu forţe străine, ostile intereselor noastre, au atacat ţara noastră"/ "Atac fără precedent asupra democraţiei"

Alegeri Moldova. Maia Sandu în miez de noapte: “Grupări criminale, împreună cu forţe străine, ostile intereselor noastre, au atacat ţara noastră”/ “Atac fără precedent asupra democraţiei”

Maia Sandu a făcut primele declaraţii după închiderea urnelor în Republica Moldova. Lidera de la Chişinău a precizat că Moldova “s-a confruntat azi ( n.r ziua votării) şi în ultimele luni cu un atac fără precedent asupra democraţiei”. Rezultatul referendumului Pro-UE este incert la acestă oră: 

 

„Moldova s-a confruntat azi şi în ultimele luni cu un atac fără precedent asupra democraţiei. Grupări criminale, împreună cu forţe străine, ostile intereselor noastre, au atacat ţara noastră cu zeci de milioane de euro, minciuni şi propagandă, cu cele mai mizerabile mijloace, pentru a ne duce într-o zonă de incertitudine şi instabilitate.

 

Avem probe şi informaţii precum că ţinta grupării criminale a fost să cumpere 300 mii de voturi. Dimensiunea fraudei este fără precedent. Scopul a fost de a introduce frică şi panică în societate. Aşteptăm rezultatele finale şi vom reveni cu decizii”, a declarat Maia Sandu.

 

Diferenţa la referendum pro UE între tabăra NU şi cea DA este de aproximativ 100.000 de voturi. Mai sunt de numărat aproximativ 200.000 de voturi din diaspora. Scorul va fi unul strâns până în final

 

În primul tur al prezidenţialelor, Maia Sandu conduce cu 37% în faţa lui Alexandr Stoianoglo cu 28%, după procesarea a 90% dintre procesele verbale. Cel mai probabil lupta se îndreptă spre un tur doi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].