Angajaţi EY din SUA, concediaţi după ce au participat la mai multe cursuri online în acelaşi timp

Angajaţi EY din SUA, concediaţi după ce au participat la mai multe cursuri online în acelaşi timp

EY a concediat mai mulţi angajaţi din SUA după ce compania i-a acuzat că „trişează” la cursurile de formare, stârnind ample dezbateri interne, scrie Ziarul Financiar, care citează FT.

Concedierile au avut loc săptămâna trecută după ce o investigaţie a concluzionat că unii angajaţi au participat la multe cursuri online în acelaşi timp în luna mai.

O parte din angajaţii concediaţi au declarat pentru Financial Times că nu au crezut că încalcă vreo politică internă şi doar au vrut să profite de cursurile puse la dispoziţie.

„Inclusiv în emailurile interne am fost încurajaţi să participăm la cât mai multe cursuri”, a explicat un fost angajat.

Gigantul din Big Four a considerat că participarea la mai mult de un singur curs odată este o încălcare a eticii.

„Valorile noastre de bază, integritatea şi etica, sunt temelia a tot ceea ce facem”, au transmis reprezentanţii companiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].