Probleme pentru Real Madrid înaintea confruntării cu Barcelona. Courtois şi Rodrygo s-au accidentat şi ratează El Clasico

Probleme pentru Real Madrid înaintea confruntării cu Barcelona. Courtois şi Rodrygo s-au accidentat şi ratează El Clasico

Portarul belgian, în vârstă de 32 de ani, a jucat tot meciul în victoria Realului cu 5-2 în faţa Borussiei Dortmund, marţi, în Liga Campionilor, dar clubul a confirmat miercuri, într-un comunicat, că are „o leziune la muşchiul aductor al piciorului stâng”.

Courtois ratează astfel meciul de sâmbătă împotriva Barcelonei în La Liga şi va fi de asemenea, indisponibil pentru meciurile cu Valencia şi AC Milan.

De asemenea, atacantul Rodrygo, 23 de ani, a fost exclus din lotul pentru El Clasico după ce a suferit o accidentare în meciul cu Dortmund.

Courtois va fi înlocuit de Andriy Lunin, care a jucat 31 de meciuri pentru echipa lui Ancelotti în sezonul trecut, în timp ce belgianul a fost accidentat.

Real Madrid se află pe locul doi în La Liga, la trei puncte de Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].