Premieră în fotbal. Messi va purta o cameră care va transmite live pe TikTok în timpul meciurilor lui Inter Miami în MLS Cup

Premieră în fotbal. Messi va purta o cameră care va transmite live pe TikTok în timpul meciurilor lui Inter Miami în MLS Cup

Live-ul „Player Spotlight”, poreclit şi „Messi Cam” de unii fani de pe reţelele de socializare, va începe cu cinci minute înainte de startul fiecărui meci al echipei Inter Miami şi poate fi urmărit pe canalele TikTok ale MLS şi Inter Miami.

Va fi pentru prima dată când un meci de fotbal va fi transmis în direct pe o platformă de social media în întregime, cu un singur jucător în centrul atenţiei.

Fanii vor putea să vadă ce vede Messi atunci când joacă un meci ca şi cum s-ar afla pe teren alături de el.

Fanii vor avea o perspectivă personală asupra mişcărilor, paselor şi golurilor campionului mondial.

Messi a semnat cu Inter Miami în iunie 2023, după o carieră strălucitoare la Barcelona şi doi ani la PSG.

În cele 16 luni petrecute la Inter Miami, Messi a câştigat un titlu al Cupei Ligii în 2023 şi MLS Supporters’ Shield în octombrie.

Echipa sa este acum printre favoritele la câştigarea celei mai importante competiţii din campionatul american, Cupa MLS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].