Primarul din Buşteni, acuzat că a agresat o femeie, a fost reţinut

Primarul din Buşteni, acuzat că a agresat o femeie, a fost reţinut

Potrivit IPJ Prahova, în urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului acuzat că a agresat o femeie, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

„În continuarea cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova sub directa supraveghere şi coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, referitoare la situaţia prezentată, faţa de bărbatul în cauză a fost dispusă, la data de 24 octombrie a.c., continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă, precum şi pentru săvârşirea infracţiunilor de influenţarea declaraţiilor şi instigare la mărturie mincinoasă”, transmite Poliţia Prahova.

Poliţiştii au fost sesizaţi în 16 octombrie despre faptul că, în staţiunea Buşteni, un bărbat de 58 de ani, care îndeplineşte o funcţie de autoritate publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a agresat fizic şi verbal o femeie de 36 de ani, ce are calitatea de administrator al unei societăţi comerciale.

Poliţiştii spuneau atunci că bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului şi ar fi dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul.

Surse din achetă susţin că este vorba de Mircea Corbu, primarul oraşului Buşteni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].