Fiica omului de afaceri arădean şi alţi doi inculpaţi, eliberaţi de Curtea de Apel Bucureşti

Fiica omului de afaceri arădean şi alţi doi inculpaţi, eliberaţi de Curtea de Apel Bucureşti

Fiica milionarului arădean Ioan Crişan, ucis în urmă cu mai bine de trei ani, şi alţi doi inculpaţi în acest dosar vor fi eliberaţi, potrivit unei decizii de joi a Curţii de Apel Bucureşti.

Imaginea articolului Fiica omului de afaceri arădean şi alţi doi inculpaţi, eliberaţi de Curtea de Apel Bucureşti

Fiica omului de afaceri arădean şi alţi doi inculpaţi, eliberaţi de Curtea de Apel Bucureşti

„În baza art. 227 alin. 1 C.proc.pen. respinge ca nefondată propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. (…) cu privire la inculpaţii Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana”, se arată în decizia Curţii.

De asemenea, instanţa a decis „punerea de îndată în libertate a inculpaţilor, (…) dacă nu sunt privaţi de libertate în altă cauză”.

Decizia este executorie, cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Laura Crişan şi alte două persoane au fost duse la audieri miercuri seara, surse judiciare declarând că fiica omului de afaceri ar fi fost „creierul” atacului cu bombă în urma căruia tatăl acesteia a murit. Femeia şi cei doi bărbaţi au fost audiaţi ca suspecţi în dosarul privind explozia autoturismului lui Ioan Crişan, în parcarea unui magazin din cartierul Vlaicu – zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa de 29 mai 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].