Armata israeliană efectuează „lovituri precise” asupra unor ţinte militare din Iran. Explozii la Teheran

Armata israeliană efectuează „lovituri precise” asupra unor ţinte militare din Iran. Explozii la Teheran

UPDATE: Casa Albă a fost notificată cu puţin timp înainte ca Israelul să efectueze lovituri aeriene asupra Iranului, relatează Fox News.

ŞTIREA INIŢIALĂ: „Regimul din Iran şi proxy-urile sale din regiune au atacat fără încetare Israelul începând cu 7 octombrie – pe şapte fronturi – inclusiv atacuri directe de pe teritoriul iranian”, afirmă armata.

„Ca orice altă ţară suverană din lume, statul Israel are dreptul şi datoria de a răspunde”, se arată în comunicat.

„Capacităţile defensive şi ofensive sunt complet mobilizate” a adăugat armata israeliană, adăugând că „va face tot ce este necesar pentru a apăra statul Israel şi poporul Israel”.

Cel puţin cinci explozii au fost auzite în apropierea capitalei iraniene Teheran, potrivit presei iraniene.

Atacul armatei israeliene vine pe fondul promisiunilor repetate ale liderilor de la Tel Avid din ultimele zile de a răspunde atacului Iranului, care a lansat 200 de rachete balistice către Israel pe 1 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].