Accident grav pe DN 2, în Ialomiţa, soldat cu 2 morţi

Accident grav pe DN 2, în Ialomiţa, soldat cu 2 morţi

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară dirijat, alternativ, pe DN 2 Urziceni – Buzău, pe raza localităţii Ciocârlia, judeţul Ialomiţa, după un accident.

La ora transmiterii ştirii au loc manevre pentru descarcerarea a două persoane din autoturismul avariat în urma coliziunii cu o autoutilitară.

Se circulă în condiţii de vizibilitate diminuată din cauza ceţii.

UPDATE:

Salvatorii din cadrul ISU Ialomiţa au găsit cinci victime, între carer patru adulţi şi un copil cu vârsta de aproximativ 14 ani. Doi bărbaţi cu vârste de aproximativ 58, respectiv 53 de ani au gost găsiţi în stare critică, sunt inconştienţi şi încarceraţi, aflaţi în stop cardio-respirator. Celelalte trei victime erau conştiente şi cooperante.

Victimele inconştiente au fost extrase din autoturisme şi predate echipajelor SAJ, care deşi au început imediat manevrele de resuscitare, acestea din păcate nu au răspuns, fiind declarate decedate.

Victimele conştiente, printre care şi minorul au fost evaluate şi monitorizate, ulterior fiind transportate la diferite unităţi spitaliceşti din Bucureşti şi Urziceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].