Beyonce s-a alăturat lui Harris la mitingul pentru dreptul la avort

Beyonce s-a alăturat lui Harris la mitingul pentru dreptul la avort

Superstarul Beyoncé a urcat pe scenă la un miting pentru Kamala Harris în Houston, vineri seara, nu pentru a cânta, ci pentru prima apariţie politică publică din acest ciclu electoral într-un moment crucial pentru candidatul democrat la preşedinţie.

Beyoncé, originară din Houston, a urcat pe scenă în aplauzele furtunoase ale mulţimii de aproximativ 30.000 de persoane prezente la mitingul lui Harris pe tema dreptului la avort, alături de Kelly Rowland, fostă membră Destiny’s Child.

În loc să cânte, ea s-a adresat mulţimii timp de câteva minute, spunând că se află acolo nu ca vedetă sau politician, ci ca mamă.

„Libertatea voastră este dreptul vostru dat de Dumnezeu, dreptul vostru uman”, a spus ea.

Ea a prezentat-o apoi pe Harris, care a urcat pe scenă pe ceea ce a devenit imnul campaniei sale: cântecul „Freedom” de pe albumul „Lemonade” al lui Beyoncé din 2016.

Beyoncé a îmbrăţişat-o strâns pe vicepreşedinte înainte de a ieşi.

Unii oameni au început să plece când a devenit clar că discursul ei a fost sfârşitul implicării sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].