Bulevard nou deschis în Sectorul 6. Primar: Va degreva cartierul Drumul Taberei şi Valea Oltului

Bulevard nou deschis în Sectorul 6. Primar: Va degreva cartierul Drumul Taberei şi Valea Oltului

„În cursul acestei zile, Primaria Sectorului 6 va deschide un drum public cu profil de bulevard care va avea denumirea Drumul Valea Largă. Acest drum va asigura legătura între Prelungirea Ghencea şi intersecţiile Bd.Timisoara, respectiv Str. Valea Cascadelor”, transmite Brigada Rutieră.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu spune că finanţarea pentru acest drum s-a realizat prin programul „Anghel Saligny”.

„Vorbim despre o stradă modernă, de un bulevard modern, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete la standarde de 2 metri şi cu trotuare largi. Lungimea străzii este de 1,5 kilometri, aproximativ cât unul sau două tronsoane chiar din Prelungirea Ghencea. Tot drumul are toate utilităţile necesare. Este vorba despre canalizare, electricitate, gaze, iluminat stradal, mobilier stradal şi (…)a fost şi spaţiul verde antamat”, spune Ciucu, la inaugurarea drumului.

Pentru această lucrare a fost nevoie de exproprieri, însă anteprenorul a reuşit să termine lucrarea înainte de termen.

Ciucu mai spune că oamenii din Sectorul 6 şi nu numai se bucură de acest nou drum, „pentru că va degreva foarte mult cartierul Drumul taberei şi Valea Oltului, care este paralelă cu acest drum. Astfel, se va putea ajuge mult mai repede dinspre A1, Autostrada Piteşti – Bucureşti, către zona de Sud a oraşului, folosind inclusiv acest bulevard”, mai spune Ciprian Ciucu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].