Compania Rheinmetall a deschis prima sa fabrică de armament în Ucraina. Reacţia lui Dmitri Medvedev

Compania Rheinmetall a deschis prima sa fabrică de armament în Ucraina. Reacţia lui Dmitri Medvedev

Rheinmetall a dat în funcţiune prima sa fabrică în Ucraina, iar o a doua unitate este în curs de finalizare, conform interviului acordat de Armin Papperger, CEO-ul Rheinmetall, postului TSN.

Compania germană este acum pregătită să producă vehicule blindate avansate şi muniţie chiar în Ucraina, primul lot de vehicule de luptă de infanterie Lynx fiind aşteptat până la sfârşitul anului.

Papperger a dezvăluit că sunt în curs de desfăşurare planuri pentru construirea mai multor fabrici, inclusiv o fabrică de muniţie şi o fabrică specializată pentru producţia de praf de puşcă.

„Suntem pe deplin angajaţi în sprijinirea industriei de apărare din Ucraina, asigurându-ne că echipamentele esenţiale pot fi produse şi întreţinute în ţară”, a declarat directorul Rheinmetall.

„Rheinmetall din Germania a deschis prima din cele patru fabrici de armament ale sale din Ucraina. Aşa cum am promis anterior, aşteptăm cu nerăbdare să vedem un foc de artificii rusesc chiar la faţa locului”, a scris Dmitri Medvedev pe platforma X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].