BREAKING Subiecte Bacalaureat 2020. Iată ce au avut de rezolvat elevii la Istorie

Mediafax.ro vă prezintă subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii la Istorie, în cadrul probelor obligatorii de profil. 

Disciplinele obligatorii de profil sunt: Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie.

Iată cum au fost repartizate probele pentru fiecare profil de liceu în parte:

  • proba scrisă la Matematică – pentru absolvenţii claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică şi pentru absolvenţii de la profilul militar şi profilul pedagogic – specializarea învăţători-educatoare, din filiera vocaţională,
     
  • proba scrisă la Istorie – pentru absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celor de mai sus,
     
  • proba la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică şi de la profilul militar din filiera vocaţională,
     
  • Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie – absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică şi din toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celui menţionat mai sus.

Elevii au intrat în clase în intervalul orar 7.30 – 8.30. Examenul a început la ora 9 şi va dura 3 ore.  

Afişarea rezultatelor şi depunerea  contestaţiilor la BAC 2020 

  • 30 iunie 2020 – Afişarea rezultatelor la probele scrise – până la ora 12.00

    30 iunie 2020 – Depunerea contestaţiilor în intervalul orar 16.00 – 20.00

    1 – 4 iulie – Rezolvarea contestaţiilor

    4 iulie 2020 – Afişarea rezultatelor finale

     

Elevii nemulţumiţi de notele primite vor putea depune

Spre deosebire de ceilalţi ani, rezultatele vor fi anonimizate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].