FCSB e noua campioană a României la fotbal masculin

FCSB va sărbători câştigarea titlului la meciul din 11 mai, cu CFR Cluj, atunci când va primi şi trofeul şi tricourile de campioană.

Campioana în exerciţiu înaintea acestui meci, a dominat prima parte a meciului, Munteanu şi Grameni fiind protagoniştii primelor faze importante de poartă.

Miculescu a marcat în minutul 26, după ce a fructificat o pasă în profunzime venită de la Olaru, şutând cu vârful ghetei pe lângă Buzbuchi.

Olaru a avut în trei rânduri ocazi mari de a majora la 2-0, una înainte de pauză, când a trimis cu capul peste poartă, din poziţie ideală.

După pauză, Octavian Popescu face o cursă de 50 de metri şi îl serveşte pe Olaru în faţa porţii, însă acesta e jenat de un fundaş şi nu reuşeşte să marcheze. A treia ocazie a fost şi cea mai mare. Cu un sfert de oră înainte de final, căpitanul bucureştenilor a scăpat singur cu Buzbuchi, dar portarul „marinarilor” a respins cu piciorul.

Rivaldinho a reanimat meciul şi a declanşat emoţii în tribune, în minutul 79, când a marcat un gol frumos cu capul, din mijlocul careului, după centrarea lui Munteanu, egalând.

FCSB a replicat peste 5 minute, când Octavian Popescu a ţinut o minge la limită pe linia de fund a terenului, de unde i-a pasat în careul mic lui Băluţă, care a dus scorul la 2-1, declanşând în tribune scandarea „Campionii, campionii!!!”

Scandare ce a continuat până la finalul celor 5 minute de joc suplimentare, care au cosnfinţit victoria şi câştigarea titlului de campioană a Superligii de către FCSB, care are cu 3 etape înainte de final 49 de puncte, cu 14 mai mult decât Farul Constanţa, care ocupă locul secund, cu 35 de puncte

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].