Aşa arăta înainte să îşi acopere 90% din suprafaţa corpului cu tatuaje. Transformarea e spectaculoasă: cum arată acum tânăra de 23 de ani | GALERIE FOTO

O tânără în vârstă de 23 de ani din Scoţia a şocat pe toată lumea printr-o transformare spectaculoasă.

Nadine Anderson şi-a tatuat 90% din suprafaţa corpului. Tânără a început cu primul tatuaj la vârstă de 18 ani inspirată de tatăl său care avea braţele acoperite cu tatuaje.

Nadine a dus însă pasiunea tatălui ei pentru tatuaje la un alt nivel. Şi-a acoperit aproape tot corpul. În plus, şi-a făcut şi o mulţime de piercinguri şi şi-a despicat limba.

Tânăra din Scoţia spune că a devenit dependentă de tatuaje şi nu va renunţa până nu va ajune la 100%.

“Am cheltuit vreo 20.000 de euro. Nici nu mai ştiu câte mi-am făcut… Nu le-am ţinut evidenţa niciodată, oricum acum se contopesc într-un mare tatuaj. Prietenii şi familia mă cred un pic nebună”, a declarat Nadine pentru TheSun.

sursa foto: Instagram Nadine Anderson

IMAGINI SPECTACULOASE ÎN GALERIA FOTO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *