Momentul în care un căpitan de feribot sare în apă pentru a salva viaţa unei femei. Bărbatul a sărit de la peste 12 metri înălţime

Căpitanul unui feribot a sărit în apă pentru a salva viaţa unei femei care era în pericol de înec.

Imaginea articolului Momentul în care un căpitan de feribot sare în apă pentru a salva viaţa unei femei. Bărbatul a sărit de la peste 12 metri înălţime

Momentul în care un căpitan de feribot sare în apă pentru a salva viaţa unei femei. Bărbatul a sărit de la peste 12 înălţime

U Myint Aye, în vârstă de 60 de ani, tocmai dusese nava în port de pe râul Yangon din Birmania când o pasegeră în vărstă de 34 de ani a căzut în apă. Potrivit LadBible, căpitanul feribotului a sărit în apă de la peste 12 metri înălţime. Şi unii dintre oamenii aflaţi pe mal au sărit în ajutorul femeii.

Femeia a fost scoasă din apă ”în stare de şoc, dar conştientă”, potrivit căpitanului U Myint Aye. Un martor al incidentului a povestit că tânăra a făcut un pas greşit pe mal şi a căzut în apă.

U Myint Aye lucrează pe feriboturi de mai bine de 40 de ani şi intenţionează să se pensioneze până la finalul anului. Căpitanul spune că nu mai ştie cu exactitate câţi oameni a salvat de la înec: ”Sunt foarte mândru că am salvat atâtea vieţi în timpul activităţii mele”.

sursa foto: LadBible

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *