Carlos Alcaraz, eliminat în sferturile de finală la turneul de la Miami

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz nu va putea face dubla Indian Wells – Miami. În Florida, azi-noapte, spaniolul, al doilea jucător al lumii, a fost învins după un meci de o oră şi 34 de minute de bulgarul Grigor Dimitrov.

Alcaraz (20 de ani) a salvat 4 din cele 8 mingi de break cu care s-a confruntat. În schimb, pe serviciul adversarului, a convertit doar una dintre cele 5 şanse de break avute.

În timp ce Dimitrov, 32 de ani şi numărul 12 ATP, a servit impecabil, necomiţând nicio dublă greşeală, Alcaraz a făcut 3 „duble”.

La capitolul aşi a fost egalitate, 4-4.

În duelurile directe, Alcaraz îl conduce pe Dimitrov cu 3-2, însă în dreptul bulgarul sunt trecute ultimele două victorii.

În semifinalele de la Miami sunt programate duelurile Dumitrov – Zverev şi Medvedev – Sinner.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].