Veteranul Andy Murray începe sezonul de zgură cu o accidentare

Tenismenul Andy Murray va lipsi de la Mastersul de la Monte Carlo şi de la Openul de la Munchen de luna viitoare.

Imaginea articolului Veteranul Andy Murray începe sezonul de zgură cu o accidentare

Veteranul Andy Murray începe sezonul de zgură cu o accidentare

Jucătorul în vârstă de 36 de ani şi-a luxat glezna în setul decisiv al partidei pierdute în faţa cehului Tomas Machac, duminica trecută, la Miami Open.

“În urma consultării cu echipa sa şi cu experţii medicali, Andy Murray a luat decizia de a nu participa la turneele Monte Carlo Masters şi Open Munchen”, se arată într-un comunicat al echipei lui Murray, potrivit Reuters.

“În acest stadiu încă nu este clar cât timp va lipsi Andy. El continuă să analizeze opţiunile cu echipa sa medicală. Evident, aceasta este o veste dezamăgitoare pentru Andy, care şi-a exprimat dorinţa de a reveni pe teren cât mai curând posibil”, se mai arată în comunicat.

Murray este fost număr unu mondial şi triplu campion de Grand Slam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].