Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Ultima săptămână din aprilie, mai rece ca de obicei

15 – 22 aprilie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a ţării, dar mai ales în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

22 – 29 aprilie
Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, dar mai ales în vestul şi nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

29 aprilie – 6 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales ales în regiunile estice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

6 – 13 mai
Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor excedentare în jumătatea sud-estică a ţării, dar mai ales în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].