X ar putea începe să taxeze noii utilizatori pentru a posta, spune Elon Musk

Răspunzând unui cont care a postat despre posibilele schimbări, şeful Tesla şi Space X a declarat că taxarea noilor utilizatori pentru a posta, a da like şi a răspunde este “singura modalitate” de a opri conturile false sau robotizate de pe platformă.

Anul trecut, X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a lansat un program pilot în Noua Zeelandă şi în Filipine, prin care noii utilizatori trebuiau să plătească un abonament de un dolar pe an pentru a avea acces la funcţii cheie, notează PA Media.

Comentariile lui Musk sugerează că acest proces va fi acum introdus pe scară mai largă.

“Din nefericire, o taxă mică pentru accesul noilor utilizatori la reacţii este singura modalitate de a reduce atacul necruţător al roboţilor”, a spus el.

Într-un alt răspuns la un alt cont care a pus sub semnul întrebării această abordare, Musk a spus că taxa ar putea fi în vigoare doar pentru primele trei luni după ce un nou utilizator se alătură platformei.

Miliardarul a declarat că eradicarea conturilor false şi a celor de tip bot a fost o prioritate cheie pentru el atunci când a preluat platforma, la sfârşitul anului 2022. Cu toate acestea, mulţi utilizatori au raportat de atunci că au observat o creştere a conţinutului spam, în parte din cauza reducerilor substanţiale de personal efectuate de Musk, inclusiv a echipei de moderare a conţinutului firmei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].